Framtidens handel

Jennifer Rock-Baley –  EY  & Arne B Andersson – PostNord, ger oss sin analys av framtidens handel.

Vilka trender måste butikskedjorna agera på idag för att vara konkurrenskraftiga imorgon?

Handeln är i drastisk förändring. Köpbeteenden utvecklas snabbare än någonsin och digitaliseringen skapar helt nya affärsmodeller. För att behålla sin konkurrenskraft och fortsätta vara lönsamma måste vi hitta balansen mellan vad som tidigare fungerat och vad som måste förändras framöver. EY:s och Kairos Futures rapport ”Future of Nordic Retail” tar avstamp i de nu starkaste drivkrafterna inom samhälle, handel, konsument- och köpbeteende och förutspår vilka effekter vi kommer se av dem framöver. Jennifer Rock-Baley är delägare på EY och revisor för flera större svenska retailkedjor.

Läs rapporten Future of Nordic Retail.

Medverkar gör även Arne B Andersson, rådgivare och talesperson inom digital handel på PostNord. Arne är en ikon inom den svenska e-handelssfären och har i mer än tjugo års tid varit en stark drivkraft för smartare handel och förbättrad kundupplevelse. Han är också en av de tongivande personerna bakom flera uppskattade rapporter om e-handelns utveckling, t ex ”E-barometern”, ”E-handeln i Norden” och ”E-handeln i Europa”.

 

Anmäl dig här

E-handelsstaden Borås bjuder in till årets sista frukostmöte där du kan mingla, knyta kontakter och ta del av en spännande föreläsning.

Frukostmötet är kostnadsfritt och öppet för alla.
(mingelfrukost 7.oo – 7.35 på The Company)

Huvudsponsor för dagens frukost:

 

 

Datum: 5/12 Tid: 07:00 - 08:45 Plats: Textile Fashion Center

« Tillbaka till kalendern