Checkout Borås, Åhaga – nytt datum 13 april

2022 är det premiär för ett nytt och annorlunda e-handelsevent på Åhaga i Borås. Ett event som sätter besökarna i fokus och som har som ambition att skapa en ny mötesplats för alla med intresse av e-handel. Och vart gör man det bättre än i e-handelsstaden Borås?

Det här är en kväll då alla vi som gillar e-handel träffas. Men. Kvällen kommer mest att bestå av pauser. Alltså tid för mingel att lära känna varandra och kanske dela erfarenhetermed andra med liknande utmaningar.

Då och då kommer minglet att avbrytas av korta dueller i en boxningsring. I den ena ringhörnan står e-handelsexperten Arne Andersson.

I den andra ringhörnan hittar vi under kvällen bland andra:
Susanne Holmström, VD NetOnNet
Kristina Hermansson, CCO Cellbes
Sara Kempe, Regionchef Commerce Columbus
Bengt Wessborg, CBO/Partner Star Republic/SQLI

Det blir dessutom bland annat DJ, flera barer, tokigheter, Arcade Room med massa flipperspel, en lounge med soffor för avslappnade möten och självklartockså mat för de som är hungriga på annat än e-handelsinspiration. Välkommen.

Läs mer och anmäl dig här!