25/4 – Anton Peterson, 8848 Altitude

När: Tisdag 25/4 – kl. 07.45-08.45

Var: Textile Fashion Center

Frukostmingel från kl.07.00

 

 

Fånga potentialen – låt digitaliseringen bli en naturlig del av företagskulturen

Att det digitala medielandskapet har enorm potential har vi konstaterat vid det här laget. Dock är det stort, komplext och vad som verkar fungera för ”alla” andra kan vara ett rent misslyckande i er organisation. Hur vet man vilken väg som är den bästa? Prioritera, våga prova och låta digitalisering bli en naturlig del av företagskulturen, tycker Anton Peterson, ansvarig för e-handel och digital kommunikation på 8848 Altitude.
Anton kom till 8848 Altitude för snart 3 år sedan, i princip direkt från gymnasiestudierna på Entreprenörsprogrammet här i Borås. Parallellt med jobbet har han utbildat sig inom digital strategi och varit en del av E-handelsstadens utvecklingsprojekt Future Leader Forum.

Huvudsponsor för dagens frukost: