Bli medlem

Bli medlem

E-handelsstaden Borås är en plattform för nätverk, kompetens, logistik och tech. Vårt fokus ligger på att utveckla handeln i Boråsregionen för att fortsätta vara Nordens självklara handelsnav.

Föreningen består av företag, kommun, högskola, gymnasie- och vuxenutbildning. Alla företag med intresse av handel, logistik och tech är välkomna som medlemmar. Tillsammans blir vi starka.

Medlemskapet

Insatsavgift

500 kr vid inträde. En engångssumma som återbetalas om medlemskapet avslutas.

Medlemsavgift

Betalas årligen, medlemsavgiften 2023 är 500 kr (första medlemsåret erläggs endast insatsavgiften).

Serviceavgift

Betalas årligen och baseras på din verksamhets storlek enligt följande:
1      anställd                 100 kr
2-5 anställda                1 000 kr
6-20 anställda               2 500 kr
21-50 anställda             5 500 kr
> 50 anställda               10 500 kr

Allt det här kan ditt företag ta del av

Som medlem i E-handelsstaden Borås drar du nytta av flera initiativ som främjar framtidens handel och företagande.

Frukostföreläsningar
Ett flertal gånger per år bjuder vi in till föreläsning & frukost. Här får du möjlighet att fylla på dina kunskaper, möta kollegor och kanske skapa nya framtida affärer tillsammans. Föreläsningarna är inom området e-handel, logistik, digitalisering och ibland inspiration. Vi tar gärna emot tips på föreläsare!

DIGITAL BUSINESS BORÅS (ersätter E-handelsdagen 7H)
Sedan 2018 bjuder vi in våra medlemsföretag till en heldag fylld av inspiration, spännande föreläsare och workshops. Teman har under dessa år varit bl. a: AI, digital transformation, cybersäkerhet, content marketing, sökordsoptimering, logistik, teknik och GDPR.

LDI – Leadership & Development Initiative
Vi samlar medarbetare från våra medlemsföretag som möts under ett år för att bygga upp ett starkt nätverk och utvecklas till framtidens ledare. I programmet ingår ledarskapsworkshop (4 heldagars workshops), IDI-test, 4 st träffar med inbjudna föreläsare och en utsedd mentor. Utbildningsansvarig samt ledare av workshops är Göran Persson.

Nästa start är januari 2023.
Projektansvarig är Tina Nyberg.
Har du frågor om programmet, kontakta Tina:
Mobil: 0768-55 43 55
E-mail: info@ehandelsstaden.se

E-network
Ett nätverk som vänder sig till nyanställda och/eller inflyttade till Borås som arbetar inom våra områden e-handel/logistik/tech. Tanken är att nätverket ska öka på trivselfaktorn när man är ny i Borås och se till att nyanställda får ett umgänge och information om allt häftigt som händer här i vår stad. Vi  är övertygade om att man stannar på sin nya arbetsplats och i Borås om man trivs och snabbt kommer in i ett sammanhang.

The Next Thing Borås – TNT
Har du ett nystartat företag inom tech eller e-handel och behöver kontorsplats – ta dig en titt på The Next Thing Borås. Med en flexibel arbetsplats hos oss får du en riktigt billig lösning i en trevlig miljö. Vi håller till på Textile Fashion Center i Borås. Ett kreativt centrum för vetenskap, kultur, innovation och affärsverksamhet.  Vår vision: Gemenskap bygger kreativitet!
För tillfället fullt.

Medlemsrabatt på Marketplace Borås möteslokaler.
Boka hos patrik@marketplaceboras.se
Kod vid bokning: E-handelsstaden
Konferensrum Denim:
Heldag 3500 kr
(ord.pris 5000kr)
Halvdag 2000 kr
 (ord.pris: 3500kr)
Konferensrum Cotton:
Heldag 2750 kr
(ord.pris: 4000 kr)
Halvdag 1500 kr
 (ord.pris: 2000 kr)

http://www.texsweden.se/hyrkontor/motesrum/