5/9 Felix Palin är Creative Sales på Splay, ett digitalt mediehus

När: Tisdag 5/9 – kl. 07.45-08.45

Var: Textile Fashion Center

Frukost på The Company kl.07.00

 

Som Creative Sales på Splay hjälper Felix några av Sveriges största varumärken att bli framgångsrika i sociala medier och skapa engagerande innehåll tillsammans med influencers. Ingen har missat att medielandskapet ritas om. Men har vi verkligen fattat vad det innebär? Idag har YouTube en större daglig räckvidd än samtliga kommersiella tv-kanaler i Sverige i målgruppen 18-44 år. Vi kollar vår Instagramfeed 40 gånger per dag – och 92% av alla gymnasietjejer använder Snapchat varje dag. De nya mediahusen är influencers, som via sina sociala kanaler, lyckats bygga en större räckvidd än traditionella medier.

Splay är Nordens ledande aktör inom influencer marketing och produktion av innehåll för samtliga sociala plattformar.

Huvudsponsor för dagens frukost: