3/10 Joakim Spångberg – Marketing Automation

När: Tisdag 3/10 – kl. 07.45-08.45

Var: Textile Fashion Center

Frukost på The Company kl.07.00

Marketing Automation – från buzzword till verklighet

Från att ha varit ett diffust buzzword i många år har Marketing Automation nu börjat komma in som ett “must have” i marknadsorganisationer. Det blir även mer konkret vad man faktiskt kan göra med denna typ av tänk. Dock kvarstår den stora frågan; vad är egentligen Marketing Automation och hur kan man applicera detta tänk som e-handlare? Att skicka rätt information till rätt person vid rätt tillfälle har vi hört förut, men hur ändras spelreglerna när man sätter upp detta att skötas automatiskt? Apsis är Nordens ledande aktör inom datadriven marknadsföring och Marketing Automation.

 

Huvudsponsor för dagens frukost: