8/11 Peter Hietala – Så tar du rätt beslut

När: Tisdag 8/11 – kl. 07.45-08.45

Var: Textile Fashion Center

Frukost på The Company

 

E-handel och Omnichannel – så tar du rätt beslut

Peter har många års erfarenhet inom logistik, system, flöden och transporter på global nivå med företag som H&M, Ikea, Heineken m fl. Vi kommer att få höra vad man kan och bör göra för att maximera flöden, vända problem och kostnader till möjligheter och ökade marginaler. Två stora utmaningar idag för E-handeln handlar om logistik och kommunikation. Vi får ta del av Peters erfarenheter och kompetens inom ett stort och komplext område. Mycket information och data tenderar bli svårtolkat, kan man effektivisera och göra flöden mer överblickbara – så det förenklar beslut och flyttar fram positionerna? Dagens föreläsning kommer vägleda och inspirera till att tänka nytt.

 Huvudsponsor för dagens frukost: