21 mars Christer Pettersson – Content marketing

När: Onsdag 21/3 –  kl 7.00 – 8.45

Var: Textile Fashion Center

Frukost på The Company kl 7.00 –  7.35

Anmälan för medlemmar            Anmälan för icke medlemmar

Content marketing – gräv guld i dina egna kanaler.

Satsa på bra innehåll och sälj mer, utan att köpa mer reklam!

Christer Pettersson, marknads- och e-handelschef på Arvato

Christer Pettersson, som har 20 års erfarenhet av e-handel, media och digital marknadsföring bjuder på mängder av tips och exempel på bra innehållsmarknadsföring ur sin nya bok ”Gräv guld i dina egna kanaler”.
Christer guidar oss under en timme :
– Så skapar du engagerande och efterfrågat innehåll för att öka trafiken och försäljningen.
– Så distribuerar du ditt innehåll för att få maximal effekt.
– Så skapar du lojalitet och blir en auktoritet inom ditt område.
– Lyckade case och exempel på e-handlare som nyttjar content marketing på ett bra sätt.

Christer Pettersson är ekonom, författare och föreläsare med fokus på e-handel och digital marknadsföring.

Han har arbetat med digitala medier och digital försäljning sedan 1998, bland annat som onlinechef på Eniro, marknads- och e-handelschef på mediehuset IDG, Nordic E-commerce Manager på researrangören Apollo och nu Head of E-commerce på betalföretaget Arvato som bland annat tillhandahåller en betallösning för e-handel i nio länder under namnet AfterPay. Christer är aktuell med sin åttonde bok ”Gräv guld i dina egna kanaler”, som är en handbok för dig som vill sälja mer på nätet utan att köpa mer reklam med fokus på SEO och content marketing. Christer driver även en blogg om e-handel och content marketing och skriver löpande på sajter som Dagensanalys.se och Ehandelstips.se.

Intresserad av Christers bok – Gräv guld i dina egna kanaler

Här köper du den

 

Huvudsponsor för dagens frukost:

Missa inte att vi har en fullspäckad dag efter vår frukostföreläsning då E-handelsdagen 7H tar vid med för och eftermiddagsworkshops/seminarier. Medlemmar kan anmäla intresse i länken till frukostanmälan. Vi bekräftar tillbaka om plats finns.

Anmälan för medlemmar