24 april Siri Vikman – Aéryne

När: Tisdag 24/4 –  kl 7.00 – 8.45

Var: Textile Fashion Center

Frukost på The Company kl 7.00 –  7.35

Anmälan för medlemmar

Anmälan för icke medlemmar

Aéryne – Empowering women through style, från Kinna till Paris, via USA.

 

 

Siri Vikman om att gå från startup till modeföretag och om att inte låta sitt och tjejernas driv stoppas av hinder på vägen.

 

Aéryne är ett svenskt klädmärke med huvudkontor i Sverige och kreativ studio i Paris. Kollektionerna är skapade av kvinnor, för kvinnor och med inspiration från den feminina parisiska kvinnan med en twist av skandinavisk edge och lättburna modeller. Resultatet är gränslösa och färgstarka plagg för uttrycksfulla kvinnor med en egen stil. Aéryne har med hjälp av sina kunder utvecklat utbildningsfonden Aéryne Academy som arbetar för att utbilda kvinnor i en utsatt situation. Fonden har fått ett stort engagemang och stöd från både kunder, influencers och media världen över.

Aéryne på Instagram                 Aéryne på Facebook

 

 

Huvudsponsor för dagens frukost: