7 november Henrik Hansen – MakesYouLocal

När: Onsdag 7/11 – kl. 07:45-08:45

Var: Textile Fashion Center

Frukost på The Company 07:00

Anmälan för medlemmar 

Anmälan för icke medlemmar

Kom igång med internationell e-handel!

Många svenska e-handlare vill etablera sig internationellt, men vad är första steget och vilka fallgropar bör du undvika? Henrik Hansen och bolaget MakesYouLocal har haft möjligheten att hjälpa fler än 400 e-handlare att etablera sig utomlands. Detta är föreläsningen för dig som vill nå ut på den  internationella marknaden, men även högst relevant för e-handlare som känner att de har fastnat i … “varför händer det inget”.

Under föreläsningen kommer du att få konkreta tips och råd för att komma igång. För medlemsföretag i E-handelsstaden Borås finns möjlighet att boka ett kortare möte med Henrik, i direkt anslutning till föreläsningen.

Huvudsponsor för dagens frukost: