23 januari Hanna Moisander & Emelie Meurk Demerud

När: Onsdag 23/1 – kl. 07:45-08:45

Var: Textile Fashion Center

Frukost på The Company kl. 07:00 (enbart medlemmar + deras gäster)

Anmälan för medlemmar klicka här

Anmälan för icke medlemmar klicka här

Hedy – Hedylity Technology
Att leda för mångfald i en digital värld

Att leda för mångfald i en digital värld kräver modernt ledarskap och talent management. Emelie och Hanna kommer att tala om hur de samlat sina tidigare erfarenheter för att bygga ett bolag där Culture add värderas högre än Culture fit och där syftet är den röda tråden som skall agera nyckel till deras nya success story.

Emelie Meurk Demerud startade sitt första bolag på Chalmers 2009. Efter det har Emelie arbetat som managementkonsult och lett IT- och startupprojekt världen över. Hon har suttit i Ellos ledningsgrupp, varit programansvarig för IT-plattformsbytet samt satt hållbarhetsstrategin för koncernen på uppdrag av Ellos Group styrelse. 2016 fick hon uppdraget som extern VD att bygga grunden i ett konsultbolag för att kunna växa snabbt med lönsamhet. Fokus var på unga talanger och hon gjorde om bolaget till ett techbolag med programmerare med en omsättningsökning från 8,2 MSEK till 18,1 MSEK med 21,4% vinst.

Boråstjejen och E-handelsstadens styrelsemedlem Hanna Moisander har sina rötter i Nelly.com. Därefter startade hon ZooZoo.com tillsammans med superentreprenören Jarno Vanhatapio. Hanna har i egen regi jobbat för flertalet bolag och samtidigt engagerat sig i programmering för barn, där hon är medgrundare till Hey!Code som var finalist i DI Start Up tour 2017.

Hedy Tech på Instagram                 Hedy Tech på LinkedIn


På mötet presenteras communityn TNT. En plattform med fokus på digital handel.