24 april – Martina Klingvall, VD och grundare Telness

När: Onsdag 24/4 – kl. 07:45-08:45
Var: Textile Fashion Center
Frukost på The Company kl. 07:00 (enbart medlemmar + deras gäster)


Anmälan för medlemmar klicka här

Anmälan för dig som inte är medlem klicka här

Andra får gärna bli störst. Vi nöjer oss med att bli bäst.

Frustrerade kunder, IT-system som inte är anpassade efter dagens kundförväntningar och storleken på befintliga bolag gör att förändringar inom telecom ibland går trögt. Med dagens teknik såg Martina en möjlighet att bygga upp en helt ny plattform för att förändra kundupplevelsen för användarna och bli den aktör som förbättrar branschen i stort.

Med Telness vill Martina och hennes kollegor vara den aktör som inte bara höjer kundförväntningarna utan även levererar över förväntan.  Eller som företaget själva uttrycker det; andra får gärna bli störst, vi nöjer oss med att bli bäst.

Martina berättar om sin start-up resa, sina tankar, lärdomar och hur hon vill förändra en hel bransch med hjälp av digitalisering.

För er som är nyfikna på att förenkla ert företags telefoni kommer det finnas möjlighet att boka ett kortare möte med Martina efter frukostföreläsningen. Kontakta Martina direkt på 079-1000000 eller martina@telness.se Mer om Telness och företagets tjänster hittar du på deras hemsida: telness.se

Huvudsponsor för dagens frukost: