26 sept Retail Day Borås!

I dagens konkurrensutsatta detaljhandelslandskap så är bra inte bra nog.Tighta marginaler, global konkurrens och tuffare hållbarhetskrav är några av handlarnas utmaningar. En annan viktig del för att lyckas i den stenhårda konkurrensen är att fånga konsumenternas hjärtan.

Temat på årets Retail Day Borås, PostNords årliga e-handelsforum, är Going beyond loyalty. Hur kan du bygga starkare relationer med dina kunder? Det gäller att leverera över förväntan på en rad olika områden: alltifrån enkelheten att genomföra ett köp, kundupplevelsen fram till själva leveransen och dialogen efter köpet. Samtidigt behöver alla retailers hela tiden utvecklas och följa med marknaden för att fortsätta vara relevant för kunden.

Under Retail Day Borås hoppas vi att du ska bli inspirerad och utmanad kring ämnen som internationell expansion, hållbarhet, service, lojalitet och leverans. Vår ambition är att ge dig verktyg och inspiration för att skapa lojala och nöjda kunder. Vi hoppas och tror att du ska gå därifrån lite utmanad, men framförallt laddad och full med nya tankar och idéer.

I år har vi med oss intressanta talare som bland andra Kerem Yazgan från HOPE & Whyred och Sara Valentin från CX First. Anmäl dig och läs mer via länken: http://www.postnord.se/retaildayboras

Varmt välkommen till Retail Day i Borås den 26 september!

Säkra din plats – anmäl dig idag!

Datum: 26 september 2019
Tid: 09:15-16:30
Plats: Åhåga, Lillåvägen 4, Borås
Frågor? Maila gärna på ehandelsforum@postnord.com