24 oktober – Lyckas med er internationella expansion

När: Torsdag 24/10 – kl. 16:30-18:00
Var: Business Gallery, Textile Fashion Center
Antal platser: 40 st
Seminariet riktar sig i första hand till E-handelsstadens medlemmar

Anmäl dig här

Välkommen på seminarium om internationalisering för e-handlare

Att expandera utomlands kan innebära stor potential men kan också bli en kostsam historia. Möjligheterna är stora, samtidigt som fallgroparna är många – såväl praktiskt som juridisk.

Hur kan man som företag hantera juridiken när lagarna skiljer sig på olika marknader? Hur kan ni som e-handlare jobba med den lokala anpassningen för att nå nya kunder samtidigt som man skapar en långsiktig och lönsam försäljning?

Om du är e-handlare och vill expandera internationellt, missat inte detta seminarium med Henrik Hansen från MakesYouLocal samt Agnes Hammarstrand och Anna Ersson från Advokatfirman Delphi.

Om MakesYouLocal, att anpassa sig till den lokala marknaden är en av de största utmaningarna för företag med internationella ambitioner. Baserat på 600 internationella projekt har företaget tagit fram metoden Growth Hacking för e-handlare för att skapa långsiktig lönsamhet i expansionen.

Om Advokatfirman Delphi, med erkända specialister inom de flesta av affärsjuridikens område korsar byrån affärsförståelse med nya smarta sätt att tänka och arbetar som en långsiktigt strategisk samarbetspartner med sina klienter.

(Då seminariet har ett begränsat antal platser kommer en no-show avgift på 150 kr att tas ut vid utebliven närvaro)