21 januari – Christoffer Börjesson, Fastighetsägarna

När: Tisdag 21/1 – kl. 07:45-08:45
Var: Textile Fashion Center
Frukost på The Company kl. 07:00 (enbart medlemmar + deras gäster)

Anmälan för medlemmar klicka här

Anmälan för dig som inte är medlem klicka här

Fastighetsägarnas nya verklighet – en del av leveranskedjan

Christoffer Börjesson är en mycket efterfrågad expert i den svenska fastighetsbranschen. Främst i relation till hur den digitala tidsåldern och dess utveckling påverkar affären inom detaljhandel, kontor, bostäder och alla transporter däremellan. Han analyserar och sprider både globala och lokala trender med insikter plus skapar flera samverkande projekt i sin roll som Chief Digital Officer vid Fastighetsägarna Stockholm. Vilken roll har fastighetsbranschen när allt fler leveranser kommer till och in i stadsdelar och fastigheter? Hur kan fastighetsägare tillsammans med handeln samverka och skapa förutsättningar för att utlämningen blir kundgränssnittet man samverkar kring precis som i en butik?

Huvudsponsor för dagens frukost:

I samarbete med: