PostNord Logistics Award

Den 13 april korades vinnaren av PostNord Logistics Award i en fullspäckad digital direktsändning. (Klicka på länken nedan för att se sändningen i efterhand.

”Vi ställer om 2021 års upplaga av evenemanget och prisutdelningen för PostNord Logistics Award till en digital sändning där vi hyllar de mest hållbara och innovativa logistiklösningarna.

Årets sändning kommer att innehålla mycket mer än en prisutdelning. Under PostNord Logistics Awards bjuder vi även in till en inspirerande eftermiddag där vi tillsammans med aktörer från branschen diskuterar hur logistikbranschen har påverkats av en tid av ovisshet – en affärskritisk omställning och kraven på en hållbar försörjningskedja.

Årets tema har vi valt att kalla En dynamisk supply chain – avgörande när världen och kundbehoven snabbt ändras.

Vilka globala och nationella konsekvenser har pandemiåret 2020 medfört branschen? Stängda gränser, importpåverkan och restriktioner har bidragit till ett förändrat konsumentbeteende – vi samtalar om hur logistikbranschen snabbt har behövt ställas om och agera agilt. Vilka har varit de största utmaningarna och möjligheterna?”

Se PostNord Logistics Award i efterhand här!