31 augusti – webinar med Atea, AWS & Daniel Wellington

När: 31/8 – kl. 11.00 -12.00
Var: webinar
Anmäl dig direkt till Atea här

Vårt medlemsföretag Atea anordnar webinar och bjuder in E-handelsstadens medlemmar att delta. Tillsammans med AWS och Daniel Wellington  berättar Atea om hur molnet hjälper retail-företag att ta sin kundupplevelse till nästa nivå. Hur använder man den senaste teknologin som AI&ML för att effektivisera sin verksamhet?

AWS berättar om sitt ursprung från retail och hur de hjälper retail-kunder att nå sina mål. Till sist kommer Lezgin Bakircioglu  ( Innovation & Security manager) från Daniel Wellington och berättar om resan till molnet där de nu har en skalbar plattform som låter dem fokusera på kunden.

Vid frågor kontakta Patrick Korecic på telefonummer +46 40 626 54 60 alternativt epost.

I samarbete med: