David Ståhlberg – föreläsning tillgänglig 3 – 10 okt

5 nycklar till ett starkare innovationsklimat

I en snabbföränderlig värld är lärande och innovation den enda långsiktigt hållbara konkurrensfördelen. Ändå är det bara 21% av alla anställda som är engagerade på jobbet. I den här frukostföreläsningen träffar vi David Ståhlberg, grundare till Chapter X, digital strateg och en av Sveriges främsta experter på ledar- och organisationsutveckling. David kommer bjuda på såväl handfasta tips som spännande insikter om hur du kan utveckla innovationsklimatet i din verksamhet.

David kommer bland annat prata om:
* Nycklar till ett ledarskap som främjar innovation
* Framtidens kompetenser – hur bygger du dom?
* Skapa fler intraprenörer genom Chapter X
* Du som förebild för en radikal nyfikenhet

Om David
Efter ledande roller på Google i Sverige och på Procter & Gamble är David idag rådgivare åt allt från unga entreprenörer till tunga näringslivsprofiler. Med utgångspunkt i ny teknik och nya beteenden hjälper han ledningsgrupper både i privat och offentlig sektor att höja blicken och ta nästa stora kliv i sin verksamhetsutveckling. David har tillsammans med Johan Eriksson (Google) startat innovationsplattformen Chapter X. David har ständigt nya perspektiv och vänder med enkla grepp vår komplexa värld av förändring till handling. David investerar och sitter i styrelsen i flertalet techbolag, håller kurser på IHM Business School och Chefakademin. David var nominerad till Årets talare 2019.

Om Chapter X
Chapter X är ett nystartat hem för livslångt lärande och skaparkraft. En kombination av utbildning, nätverk och verkstad. En plats som gör det möjligt för dig att var du än befinner dig i livet ta del av spetskompetens och få möjlighet att omedelbart omsätta den till praktisk nytta.

Se föreläsningen här – till och med 10 oktober