Kairos Future – Vart i hela världen är världen på väg?

26 januari kör vi igång med årets första frukostföreläsning och kommer då att få lyssna på Per-Anders Östby från Kairos Future. Det blir en föreläsning med omvärldstrender utifrån ett material baserat på fakta från egna studier och analyser som inspirerar och utmanar.

Om Kairos Future
Kairos Future är ett internationellt konsult- och analysföretag som hjälper företag att förstå och forma sin framtid. Genom trend- och omvärldsanalys, innovation, strategi och mjukvarustöd för AI-driven analys hjälper dem sina kunder att omsätta de stora sammanhangen till konkret handling. Företaget grundades 1993, huvudkontoret finns i Stockholm och Kairos Future har egna kontor eller samarbetspartners över hela världen.

 

Frukostföreläsningen arrangeras tillsammans med Nexer Group, som har ett etablerat samarbete med Kairos Future kring strategiska frågor.

 

Välkommen på frukostmingel och föreläsning!
Torsdagen den 26 januari
Tid: Kl 7.00 – 8.45
Plats: Textile Fashion Center
För medlemmar och deras gäster serveras frukost på The Company kl 7.00 – 7.35
Föreläsning i Vestindien kl 7.40 – 8.45

 

I samarbete med Nordiska Textilakademin och IUC Sjuhärad inom ramen för våra projekt med inriktning framtida kompetensförsörjning, som stöds av: