E-handelsforum 2017 – kundinsikter som gör skillnad

Hur kundbesatt är du? Det är knivskarp konkurrens bland detaljhandelsföretag idag.

Transparens, globalisering och mognare, mer krävande, kunder ritar om detaljhandelslandskapet. Idag kan vi inte förvänta oss lojalitet utan vi behöver ständigt vässa oss, överträffa förväntningar och engagera oss i våra kunder för att behålla våra kunder.

#eforum17

Årets E-handelsforum har temat kundinsikt. Programpunkterna under dagen sträcker sig från marknadsföringens roll – vikten av kommunikation där konsumenterna rör sig – till konsumentdriven logistik – det vill säga att leverera varor på kundens villkor. Vad kan vi dra för lärdomar av spelbranschen när det gäller datadriven marknadsföring? Hur påverkas vi undermedvetet av olika budskap, färger, symboler eller erbjudanden? Hur jobbar ett av Sveriges största företag med sin e-handel sina leveranser?
Vi får möta en rad olika intressanta talare som både utmanar, inspirerar och ger insikter om vad detaljhandelsföretag behöver arbeta med för att bygga lojalitet med sina kunder på dagens konkurrensutsatta marknad.

Boka in E-handelsforum i kalendern redan nu – 28  september 2017.

Varmt välkommen med din anmälan – vi ses där!

Anmäl dig till E-handelsforum 2017

Seminariet är kostnadsfritt, men anmälan är bindande. Ej avbokad plats debiteras med 500 kronor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *