Digital föreläsning ”En hållbarare svensk e-handel”

Denna gång har vi bjudit in Patrik Rees och Sanna Thurdin från organisationen Hållbar E-handel. Patrik är förutom ordförande i Hållbar E-handel även verksam e-handelsinvesterare och medgrundare av bland annat Bygghemma. Sanna sitter som styrelseledamot i Hållbar E-handel och är även initiativtagare samt affärsutvecklingschef på e-handel.se.

Som en ytterligare ”förstärkning” har Hållbar E-handel även bjudit in Johanna Allhorn som är chefredaktör på Ehandel, Nordens ledande branschtidning och mötesplats om e-handel med cirka 200 000 unika besökare varje vecka. Sajtens redaktion bevakar och rapporterar om handelns utveckling och digitalisering, ett område som rönt stort intresse inte minst under den rådande pandemin. Johanna, som även är redaktör för boken ”Resan till hållbar e-handel”, har arbetat som journalist i tio års tid. Hennes tidigare arbetsplatser inkluderar bland annat TV4 och SVT.

Patrik, Johanna och Sanna kommer, tillsammans med vår moderator Arne att prata om pågående projekt, hur de ser på en hållbar e-handel i framtiden och inspirera till att arbeta vidare med vår tids kanske viktigaste fråga – nämligen hållbarhet.

Moderator:  Arne B Andersson

”När PostNord i sin E-barometer frågar vad konsumenterna tycker att e-handlarna ska jobba mer med så kommer hållbarhet på 2:a plats. Att prioritera sitt hållbarhetsarbete kommer att vara livsviktigt för att få konsumenternas förtroende, jag välkomnar därför initiativet Hållbar E-handel.

SE FÖRELÄSNINGEN HÄR!