Frukostföreläsning – Amin El-Bekry och Chris Doyle

eCom 2.0 – Därför är framtidens shopping interaktiv

Shoppingupplevelsen online har varit både beständig och enahanda under en längre tid och kunderna har tydligt visat oss att man önskar en digital konsumtion och distribution. Men hur tar vi oss ifrån dagens eCom till att skapa upplevelser, interaktion och gamification – eCom 2.0? Hur gör vi konkret och framför allt varför?

I den här föreläsningen möter vi Amin El-Bekry, grundare av Qiwio, med erfarenhet från filmindustrin och reklambyråer och som arbetat med flertalet internationellt kända varumärken och Chris Doyle, Director of Marketing & Sustainability på Tenson – The Swedish Outdoor Brand. Två personer med olika bakgrund, men som delar en gemensam vision för framtidens eCom 2.0.

Amin och Chris pratar bland annat om:
• Varför framtidens shopping är interaktiv och vad det är som är inte fungerar idag?
• Trender och rapporter som pekar ut riktningen för framtidens näthandel.
• Konsumenternas beteende och behov.
• Insikter och praktiska tips om hur du kan utveckla din online shoppingupplevelse för att ligga före dina konkurrenter.
• När blir upplevelsen digitalt bättre än i den fysiska butiken?
• Framgångsfaktorer – Innehåll/content.

Om Amin
Amins karriär började i hemstaden London. Han har jobbat som filmregissör och skapat storfilmer, tv-program och framgångsrika reklamfilmer för globala varumärken som bland annat Google, Pepsi, H&M, Lego, Apple med flera. Amin har också arbetat på en av de tre största byråerna i världen, AMV BBDO och ledde där team för att skapa globala marknadsföringskampanjer. 2017 flyttade han till Sverige och startade då Qiwio AB. Amins erfarenhet av världsomspännande projekt med film/mediaproduktion har gett honom perspektiv på hur framtidens e-handel kan komma att se ut.

Om Chris
Under de senaste 30 åren har Chris haft ett djupt engagemang i ansvarsfull turismutveckling och friluftsliv i projekt som sträcker sig över mer än 80 länder. Han är klassiskt utbildad inom kommunikation, PR, marknadsföring och journalistik och har utvecklat och finslipat en mångsidig svit av färdigheter och expertis som levererar resultat med stor genomslagskraft, bland annat innovativa strategier och kreativa lösningar som gynnar turism, friluftsutrustning/kläder, mode, detaljhandel, e-handel.

Föreläsningen är på engelska.

Se föreläsningen här!

[display-posts image_size="full" category="Event-push" excerpt_length="6" include_excerpt="true" excerpt_more="Läs mer" excerpt_more_link="true" posts_per_page="10"]