Succé för E-handelsdagen 7H

Vi har planerat och jobbat med dagen intensivt sedan slutet av 2017. Tack vare stöd från Västra Götalands Regionen och Borås Stad kunde vi genomföra den precis så som vi tänkt oss. En fullspäckad dag för våra medlemmar med start på Textile Fashion Center med frukost och föreläsning. Efter det följde seminarier och workshops hela förmiddagen och en rask promenad till Sinnenas Hus där vi till lunchen fick ta del av Arne B Andersson från PostNord och hans eminenta föreläsning om Amazon i Sverige – Hot eller möjlighet?  Vi fortsatte sedan eftermiddagen med fler workshops och seminarier på Textile Fashion Center.

Vi vill rikta ett stort tack till våra fantastiska föreläsare denna dag som så generöst bjudit på sin kunskap och tid.

Kristoffer Lindvall, Distancify AB
Martin Bergander, Wesslau Söderqvist Advokatbyrå
Sten Selin, Viskan
Christer Pettersson, Arvato
Annika Telléus, Utvecklingsverkstan
Arne B Andersson, PostNord
Erik Bengtsson, Pricise
Dag Ericsson
Tommy Högberg, ProFlow
Anders Toftmark, Helge Nyberg
Daniel Andersson, Centiro