Podd, E-handelns väg – i pandemins öga

Nu är podden som spelades in hos oss på E-handelsstaden lanserad och du kan lyssna på den direkt här!

Ett samarbete mellan PostNord/E-handelsstaden/E-handelstrender

Samtidigt som ekonomin störtdyker växer sig den digitala kanalen allt starkare i fotspåren av kravet på social distansering. Media har rapporterat att e-handlare inom hemelektronik och heminredning ökar, samtidigt som tidigare drabbade segment som mode och skor, hukar under nedstängningen av Sverige. Och dagligvaruhandeln klarar inte att hantera den ökade efterfrågan på nätmat. 

Den 14 maj kommer podden Ehandelstrender att djupdyka i rapporten E-barometern där vi får rykande aktuella hårda siffror på läget inom svensk e-handel. Hur ska detaljhandelsföretagen navigera i denna svåra tid? Finns det några vinnare?

Programledare Urban Lindstedt samtalar med Susanne Holmström –
VD på NetOnNet, Arne B Andersson – e-handelsexpert på PostNord samt
Carl-Fredrik Teder – detaljhandelsanalytiker på PostNord.