”Jobba med e-handel” – ett växande projekt

”Jobba med e-handel” är namnet på vårt långsiktiga arbete för att locka unga att välja ett yrke i vår bransch. Till detta har vi skapat en egen landningssida som kontinuerligt fylls på med information. Vi har bland annat gjort 5 filmer där vi träffat Sofie, webbproducent på Ateljé Margaretha, Patrycja som jobbar med kundservice på Jotex, Ellos Group, Andreas, systemutvecklare på WooCode, William som är juniorinköpare på NetOnNet och Victor som skapat och driver företaget Van Bruun. Alla berättar de om sina yrken och arbetsuppgifter och hjälper oss att sprida kunskap om e-handelsbranschens olika roller.

Vi har också intervjuat fler unga i branschen om deras yrken där de ger tips till den som är intresserad av att jobba med e-handel.

Stort tack till medlemmar och anställda som ställt upp! Filmer, intervjuer och information hittar ni samlade på jobbamedehandel.se