“Jobba med e-handel” – ett växande projekt

Projektet “Jobba med e-handel”, där vi vill locka unga att välja att arbeta i vår bransch, börjar nu spridas i sociala medier. Förutom att sidan kontinuerligt fylls på med information är 4:e filmen i vår serie precis färdigproducerad! I de fyra filmerna har vi träffat Sofie, webbproducent på Ateljé Margaretha, Patrycja som jobbar med kundservice på Jotex, Ellos Group, Andreas, systemutvecklare på WooCode och William som är juniorinköpare på NetOnNet. Alla berättar de om sina yrken och arbetsuppgifter och hjälper oss att sprida kunskap om e-handelsbranschens olika roller.

Vi har också intervjuat fler unga i branschen om deras yrken där de ger tips till den som är intresserad av att jobba med e-handel.

Stort tack till medlemmar och anställda som ställt upp! Filmer, intervjuer och information hittar ni samlade på jobbamedehandel.se