Borås 400 år – då tar vi chansen!

Det går ut oerhört många e-handelsförsändelser från Borås-företag varje år. För många av dem som tar emot dessa paket är det inte känt att paketet kommer från just Borås. Under jubileumsåret 2021 vill vi ändra på det.

Vi har därför tagit fram en tagg, både i digital och tryckbar form som kan infogas på t ex fraktsedlar, ordersedlar, orderbekräftelser, fakturor, mailsignaturer eller andra lämpliga dokument. Vill man kan man givetvis trycka etiketter att sätta på paketen som lämnar företaget.

Låt oss alla hjälpas åt att på detta sätt marknadsföra Borås som Nordens E-handelsstad nummer 1!

Nedan kan du via länken ladda ner taggen snabbt och smidigt. Vi har skapat två varianter i eps-format (som lämpar sig till tryck) samt två i png-format till webb och mailsignatur. Taggen finns i vitt och i E-handelsstaden Borås blå färg. Välj den som passar ert företag bäst!

Om du har frågor maila karina.andersson@ehandelsstaden.se

Ladda ned taggen här (ZIP – 1,9 MB)