Möte med Maria på Reunion Home

2020 kommer för många av oss att vara året då vi fick tänka om, ställa om och ifrågasätta vår affärsmodell. Skrämmande men kanske också nyttigt. Vi träffade entreprenören Maria Engström som driver Reunion Home beläget på Österlen. En företagare som fått ställa om inte bara en utan flera gånger och som bestämde sig för att gasa istället för att dra i handbromsen när Covid-19 lamslog många branscher.

Maria har under 2020 förändrat och förädlat sin verksamhet och har idag skapat en destination i lilla Hagestad på Österlen där hon driver butiker, caféer, B&B, outlet, glasskiosk och även en framgångsrik e-handel inom både B2C och B2B.  Dessutom har hon, trots rådande omständigheter, lyckats att flerdubbla sin omsättning. 

Vi ville veta hur hon gör och tänker och framför allt hur hon vågar. Så vi åkte dit och gjorde en enkelt mobilfilmad intervju och blev om möjligt ännu mer imponerade!  Du kan även besöka Reunionhome.se här. 

PS. Sedan vi var där har hon även öppnat ytterligare en Reunion Home-butik i centrala Malmö.

Se filmen här!