Checkout Borås, Åhaga – 13 april

SOM ETT E-HANDELSEVENT, FAST MEST PAUSER.

Om ett traditionellt e-handelsevent innehåller föreläsningar och några få pauser, så är den här kvällen precis tvärtom. Här är det viktiga allt roligt som pågår i pauserna och efter att det traditionella e-handelseventet har stängt. Då människor får tid att mötas, diskutera och dela med sig av sina erfarenheter och utmaningar med likasinnade.

Då och då kommer pauserna att avbrytas av dueller i en boxningsring. I ena ringhörnan står e-handelsexperten Arne Andersson som kommer att utmana bland andra Kristina Hermansson, CCO Cellbes, Carola Tiberg, Marketing Manager NetOnNet, Stefan Svensson, COO Nelly, Sara Kempe, Columbus och Bengt Wessborg, SQLI Nordics i korta dueller!

Det blir dessutom DJ, flera barer, tokigheter, Arcade Room med en massa flipperspel och en lounge för avslappnade möten. Och för de som är hungriga på annat än e-handelsinspiration finns det mat. Välkommen.

Läs mer och anmäl dig här!