Borås City Samverkan AB

Borås City är ett centrumbolag med uppdrag att verka för en levande stadskärna året om, dygnet runt. Vår målsättning är att Boråsare och besökare ska välja stadskärnan som sin handels- och mötesplats.

www E-post

TeamFront AB

Vi är en kommunikationsbyrå som levererar kundanpassade tjänster inom IT och Marknadsföring. Som:Cloud/Hosting, Drift, Konsult/Support, Hård- och mjukvara, Grafisk design, Digitalt & 3d visualisering.

www E-post

Granalytiq AB

Granalytiq AB bedriver konsultverksamhet inom beslutsstödssystemet Qlikview i kombination med senior controllerkunskap. Hjälper bolag med styrning till bättre lönsamhet genom visualisering i Qlikview.

www E-post

PostNord Sverige AB

PostNord erbjuder kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark.

www E-post

Helge Nyberg

En specialist med annorlunda visioner om framtidens vagnar och truckar. Vissa gör truckar, andra säljer vagnar, endast specialisten Helge Nyberg ser till helheten – människa, vagn och truck.

www E-post

C Land Logistics AB

C Land Logistics skall med närhet till kunder, leverantörer och partners, på ett enkelt och flexibelt sätt, tillgodose kundernas behov avseende transport, logistik och informationstjänster.

www E-post