Hyr en kontorsplats hos oss!

Har du ett nystartat företag inom tech eller e-handel och behöver  kontorsplats – ta dig en titt på The Next Thing Borås.

VÅR VISION

Gemenskap bygger kreativitet !

HYR EN FLEXIBEL ARBETSPLATS

Med en flexibel arbetsplats får du en riktigt billig lösning i en trevlig miljö. Vi håller till på Textile Fashion Center i Borås. Ett kreativt centrum för vetenskap, kultur, innovation och affärsverksamhet. Hos oss väljer du själv plats och börjar arbeta. Du får din egen nyckel och kan komma och gå som du vill mellan kl 6 och 24. Självklart finns Wifi/Internet. Det finns även tillgång till lunchrum och kaffe hela dagen.

Pris: 1 000 sek /per plats och månad (ex moms)

Det finns 6-8 platser i ett rum på 29 m2 och 4 platser i ett rum på 19 m2. Utöver detta har du tillgång till Business Gallery för informella möten. Du kan även boka mindre mötesrum. Allt detta utan extra kostnad! Behöver du arbetsplats under några få dagar? Hör av dig så ordnar vi det.

Det finns parkering i nära anslutning till kontoret för en kostnad av 350 kr/månad.

Förutsättning – att man är/blir medlem i E-handelsstaden Borås, inte är fler än 3 anställda och att företaget är relativt nystartat. Som medlem drar du nytta av flera initiativ som främjar framtidens handel och företagande. Bl a anordnar vi ett flertal frukostföreläsningar per år och återkommande E-handelsdagen 7H – en heldag i e-handel, logistik och IT, med mängder av föreläsare.
Bli medlem här!

Uppsägningstid – 2 månader, flexibel avtalstid.

Intresserad? maila till info@ehandelsstaden.se

Initiativet stöds av Borås Stad