Student se hit! Möt näringslivet 30 mars

Vi har skapat en mötesplats för studenter och näringsliv
Inom e-handelsbranschen – e-handel, logistik och it/tech – finns en stor bredd av yrkesroller och bolag. Nu vill vi ge dig som studerar chansen att träffa företag i branschen och knyta kontakter för framtiden.

30 mars bjuder vi in ​​dig till vår mötesplats, där du blir inspirerad i ditt val av yrke och samtidigt får chansen att träffa framtida arbetsgivare. Passa också på att etablera kontakter med företag inför kommande praktik och examensarbete.

Dag: Onsdag 30 mars
Tid: Kl 9.00-11.30
Plats: Lokal Vestindien i Textile Fashion Center

Mötesplatsen är en del av vårt heldagsevent Digital Business Borås. Tag chansen att lyssna på John Holmbergs föreläsning ”Att tänka framåt och strategiskt i en komplex värld” – läs mer här – som startar i direkt anslutning till mötesplatsen kl 11.30.
Vi bjuder på något lätt att äta. Varmt välkommen!

 

(Senast 28 mars)

 

 

FÖLJANDE FÖRETAG ÄR KLARA
Vill du veta mer om vilka som kommer att delta? Vi kommer löpande att uppdatera hemsidan med deltagande företag. Redan klara företag kan du se här – klicka på respektive logga för att läsa mer.