Attrahera framtidens superstjärnor!

Den 14 maj arrangerade vi ett frukostmöte (en kombination av digitalt och på plats) med fokus på framtidens kompetensbehov. Inledande talare var Jarno Vanhatapio, grundare av modesajten Nelly, och idag VD för NA-KD,  ett företag som vuxit kraftfullt och ständigt är på jakt efter framtidens medarbetare. Jarno delade frikostigt med sig av sina tankar kring att locka vass kompetens, hur man arbetar för att behålla dem och bjöd in till efterföljande bra diskussion.

Arbetsgruppen för vårt nya traineeprogram med; Fredrik Appelqvist – Rebel Walls, Charlotte Elmquist – ProFlow, Monica Wikendal – Ellos Group och Hans-Owe Sjöö – Ekan Management berättade därefter om varför de engagerar sig och tror på programmet. 

Läs mer här om vårt Traineeprogram som riktar sig till både stora och små företag som verkar inom e-handel, logistik eller IT.